Muziekvereniging Dr. Engelhard

Club is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 600 (48%)

Wij zijn een muziekvereniging gevestigd in Den Dolder. Bij ons kan een ieder mee komen spelen, ongeacht niveau en instrument. Bij ons staat namelijk met plezier muziek maken voorop. Wij vinden het belangrijk dat dit in een sfeer gebeurt waar iedereen zich prettig voelt en waar ruimte is voor ontwikkeling, experimenten en uitdaging. Wij spelen vooral muziek waar we zin in hebben. Het maakt niet uit of dat nu iets klassieks of iets uit de top 40 of een guilty pleasure van iemand is, zolang we er maar speelplezier uit halen.

Waar sparen wij voor? Regelmatig treden wij op in de buitenlucht. Zo geven we jaarlijks een gratis tentconcert op het veld achter onze repetitieruimte. Hiermee sluiten we elke zomer ons seizoen af. Publiek kan onder het genot van een picknick naar onze muziek luisteren. Altijd een erg geslaagd concert! Ook dragen we ieder jaar ons steentje bij op 4 mei tijdens dodenherdenking. We geven de herdenking een muzikale invulling.
Tijdens deze optredens, treedt ons orkest zittend op. Onze huidige klapstoelen zakken weg in de grond en zitten voor niemand eigenlijk nog lekker.. Daarom sparen we voor nieuwe klapstoelen voor de buitenoptredens. Op dit moment hebben we rond de 45 à 50 spelende leden. En hebben dus minstens zo veel stoelen nodig, eigenlijk nog wat meer aangezien wat ouder publiek ook vaak een stoeltje komt lenen bij ons! De klapstoelen die we op het oog hebben zijn een tientje per stuk.
Help je ons met een donatie voor nieuwe klapstoelen? Wellicht zie je ons op 14 juli, tijdens het eerstvolgende tentconcert, op onze nieuwe klapstoelen! Alvast bedankt!