Muziekvereniging Wilskracht Amersfoort

Club is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 1.200 (85%)

Bij Muziekvereniging Wilskracht in Amersfoort kun je musiceren in drie verschillende harmonie-orkesten op drie verschillende niveau's: het Regionaal Concert Orkest Wilskracht (RCOW), het Harmonie Orkest Wilskracht (HOW) en het Keistedelijk Opleidingsorkest (KSO). Kijk op onze website voor meer informatie: www.wilskracht-amersfoort.nl . Hier vind je ook onze evenementen- en concertagenda.

Wij zijn altijd hard aan het werk om de nieuwe generaties te bewegen een muziekinstrument te gaan bespelen, het liefst natuurlijk bij ons. We zorgen voor een goede opleiding en de kans om op elk niveau in orkesten samen muziek te maken. Dat kan al na een paar maanden les in het KSO orkest! Om de vonk over te laten staan zoeken wij basisscholen op om daar demonstraties, workshops en introductielessen te geven. 

Een muziekinstrument aanschaffen is echter kostbaar en ligt niet voor de hand om tijdens zo'n introductieprogramma al te gaan doen. Daarom stellen wij die instrumenten tijdelijk beschikbaar.
Om onze instrumentenvoorraad aan te vullen en zo nog meer scholieren mee te kunnen laten doen aan dit introductieprogramma willen wij graag extra studie-instrumenten aanschaffen.

Daarmee is meteen het doel van onze Anjeractie-campagne duidelijk: aanschaf van enkele studie-instrumenten.

Wil jij ons helpen dit doel te bereiken? Doneer dan meteen je bijdrage ! 
Kijk eens bij onze leuke en bijzondere tegenprestaties en stem je bijdrage daarop af.
Deze gelden vanzelfsprekend ook als je doneert via een actie van een van onze leden.
Als ze uitverkocht zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we wat we samen kunnen regelen.

Help mee om basisscholieren aan het blazen te krijgen!
Dank je wel voor je steun!

 

Perry Hierck

wilskrachtanjeractie@gmail.com

 Als je kiest voor een donatie met een tegenprestatie willen wij natuurlijk dat je die zo snel mogelijk krijgt.
Om kosten te besparen hebben we het liefst dat we deze door onze leden kunnen laten overhandigen. Heb je gedoneerd als relatie van een van onze leden geeft dat dan alsjeblieft door, dan zorgen wij dat het geregeld wordt. Of spreek met ons af dat je het op een repetitieavond komt ophalen. 
Als dat allemaal niet mogelijk is kunnen we het natuurlijk ook opsturen.

We vernemen je keus graag via een mailtje naar wilskrachtanjeractie@gmail.com.

Bekijk alle

Eerste streefbedrag bereikt!

11-05-2017 | 10:16 YES!! Het is nu 10 mei om 19.25 uur en we hebben zojuist ons eerste streefbedrag bereikt. Geweldig! Maar geen moment om op de lauweren te gaan rusten. We verhogen ons streefbedrag en gaan door. We willen tenslotte zoveel mogelijk kinderen de kans bieden om muziek te gaan maken. Dus blijf ons helpen en steunen en liefst doneren.
Lees meer